Poznání

Za ty roky mého podnikatelského snažení  a strategie firmy jsem došel k jasnému poznání. Firmu nevybudujete na lidech, kteří k vám mají průměrně chladný vztah. Pokud budete mít ve společnosti lidi, kteří si chodí do práce vydělat peníze a utrum, žádnou velkou firmu na tom nepostavíte. ❌

Je potřeba dát si ten čas a najít zanícené lidi, kteří se dokážou nadchnout pro vaši vizi a zapálí se jim pro ni srdce stejně jako majiteli. 🔥 Spoustě lidem dnes začíná život až odchodem z práce.

Já se snažím udělat maximum pro to, abych našel lidi, které jejich práce baví a naplňuje. Lidi aktivní, kteří jedou naplno. Nejenom v té práci, kde makají do úmoru, ale i po ní. Lidi, kteří mají rodiny a aktivní koníčky. Lidi, kteří žijí naplno a jenom nepřežívají.

Maximálně oceňuji loajalitu a snažím se svým lidem udělat takové podmínky, aby je spolupráce se mnou naplňovala. Chci, aby byli velmi dobře finančně motivovaní, ale mohli v sobě mít i ten pocit, že za nimi něco hmatatelného zůstalo. ✅

Od roku 2013 jsem najal spoustu lidí, z těch původních zůstalo jen několik. Vzešla z nich i moje dvojka, pravá ruka ve firmě, na kterou se mohu bezmezně spolehnout. Za všechny ty statečné, kteří to se mnou vydrželi, jsem bezmezně vděčný. Bez nich bych nikdy nebyl tam, kde teď jsem. Díky, přátelé!