Interim management
Interim management

Interim management

Dočasné řízení Vaší firmy interim a krizovými manažery, kteří Vám poskytnou rychlé řešení a jistotu odbornosti.

Krizový a interim management

Do našeho portfolia služeb patří i interim management a krizové řízení, kdy nabízíme svým klientům zkušené manažery s bohatou praxí a především s přesvědčivými manažerskými výsledky. Na dobu určitou či na předem sjednaný projekt Vám poskytneme zkušeného profesionála, který provede Vaší firmu krizovým obdobím či složitou situací, pro jejíž zvládnutí nemáte dostatek zkušeností či kapacit. Služby interim manažera oceníte zejména v situacích, kdy:

  1.  musíte v relativně krátké době realizovat složité změny či projekty,
  2. z Vaší firmy náhle odejde člověk z top managementu, a Vy nemáte adekvátní náhradu.
Průběh spolupráce INTERIM managementu

Převezmeme částečně (např. řízení obchodního oddělení, výroby apod.) či úplně řízení Vaší firmy. Po skončení změny, projektu, krize či po vyhledání vhodného budoucího top manažera náš interim manažer opět předává vedení firmy majitelům či vyhledanému top manažerovi. Po celou dobu interim managementu máte samozřejmě naprostý dohled nad činností našeho interim manažera a všechny strategické kroky, stejně jako stanovené úkoly a cíle průběžně schvalujete a kontrolujete.

Reference

Velice úspěšné projekty interim managementu v našem podání proběhly (či probíhají) ve společnostech FRIGOMONT a.s., OK DESIGN s.r.o., J.A.P. spol. s r.o., SEZAKO Přerov s.r.o., LENA chemical s.r.o. či SAKER spol. s r.o. V těchto případech šlo většinou buď o manažerskou, personální a organizační stabilizaci firmy či o výrazné zlepšení obchodních výsledků firmy. Více viz reference.

Výsledky, zkušenosti, praktičnost, rychlost, přesnost, jistota, znalosti profesní i lidské… to jsou jen některé z hodnot, které díky spolupráci s námi v rámci služby interim management získáte. Obraťte se na nás s požadavkem o nezávaznou schůzku, na které se detailně pobavíme o Vašich potřebách. V oblasti interim managementu máme téměř stoprocentní úspěšnost, což je dáno především možností osobně realizovat a kontrolovat procesy nezbytných opatření a změn, které vedou k výsledkům.

Zaujal Vás náš pohled na věc?

Vyplňte nezávaznou poptávku a sjednejte si s námi informativní schůzku vyplněním formuláře na spodní straně webu nebo nás kontaktujte e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  nebo na telefonu +420 603 995 052.