Špatných zpráv je kolem nás dost...

A tak se snažím hledat každý den nějakou povzbudivou. Dnes jsem se ani moc snažit nemusel. Před časem jsem se s vámi sdílel o nedotaženém nástupu nového kolegy do naší firmy. Dost mě to mrzelo. 

Po měsících mi ten člověk dnes napsal mail. Když jsem se ho zeptal na jeho motiv, proč celou věc znovu otvírá, byl jsem mile potěšen:


"Vede mě k tomu několik věcí. Jste mi i s Jan Kodytek sympatičtí a působíte na mě profesionálně. Líbí se mi náplň, vize a styl práce JIP. Chci se tomuto oboru věnovat stůj co stůj, raději pod Vámi než jako solitér. Chci dělat práci, která by mě bavila, uspokojovala, měla smysl a byla rozumně zaplacena a zdá se, že vše spolupráce s JIP může nabízet. Mně to dosud nepřebolelo a musel jsem bohužel chlapsky uznat, že Vy jste udělal jen jednu velkou chybu, ale já těch chyb udělal hned několik. Nikdy se mi toto nestalo (abych něco takto blbě amatérsky zbabral)."

Toto napíše topík manažer, který roky úspěšně řídil miliardovou firmu. Síla sebereflexe, pravdy a pokory.🙏

Pro mě hodně povzbuzující. Pár lidí na nás totiž pořád plive, pár pomlouvá. A třebaže mnoho lidí a majitelů firem nás plácá po ramenou, číst, že jsme někomu sympatičtí, vždy potěší.

personální audit