Přátelé, jedu za vámi!

Rozhodl jsem se pro hlavně časově odvážný krok. 👇

Doba je těžká, skýtá nejen byznys možnosti a příležitosti, ale také mnoho rizik, starostí a potíží. Chci je znát. A pokud to jen trochu půjde, chci vám pomoct.

JPF pomohlo stovkám firem. Bylo to postupně, trvalo to roky. Budovali jsme nejen know-how, jméno či značku firmy. Ale také strukturu a systém uvnitř naší firmy, abychom byli schopni pomoci i v tak specifickém oboru, jako je executive interim management, desítkám firem najednou. Dnes jich řídíme přes 50. Firem s obratem mezi 50-500mil.Kč, přičemž největším klientem je dnes firma s obratem k 2mld. a tisícem zaměstnanců.

Nikdy jsem v podnikání nevěřil v pomoc skrz asociace či stát. Vždy mě zajímala pomoc pro jednu konkrétní firmu. A pak jednu další. A jednu další.

Ač se to může zdát nepochopitelné, chci do konce roku osobně navštívit 200 firem v ČR a bavit se s 200 majiteli malých a středních firem o jejich problémech a starostech. Z celkového počtu cca. 45.000 takových firem v ČR je to zlomek. Z hlediska mého diáře je to výzva!

Spustili jsme dopisní kampaň, kde osobně majitele firem zvu ke schůzce při dobré kávě u nich ve firmě. Bude to probíhat kontinuálně a postupně. Jen za první dny po odesílce mám k 20 potvrzeným schůzkám.  Proběhly první tři a bylo to jednoduše luxusní. 👌👍 Ano, přišly i zamítavé reakce či reakce vyloženě nevybíravé, které si nebraly servítky. Beru to jako součást příběhu.

Myslím si, že každý by měl pomoct v dnešní době, jak umí. My umíme řídit firmy, tak do toho pořádně šlápneme. 

interim manažer